Alianța Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova lansează Campania “Hai pe NET – 2013! Aducem Moldova on-line!”.  Evenimentul se va derula la nivel de Uniunea Europeană în perioada 18-24 martie 2013 și își propune să aducă online minimum 5322 de utilizatori.

Participă și tu la campania Hai pe NET – 2013! Accesează banerul de mai sus. Selecteză țara ta, completează chestionarul și acordă un vot pentru Moldova.                        Împreună aducem Moldova on-line!

Accesează acest baner și urmărește on-line cum derulează campania la nivel european.

Hai pe NET 2013 este o campanie de incluziune digitală organizată de Alianța Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova în parteneriat cu centre comunitare, biblioteci, organizații neguvernamentale, instituții de învățămînt, alte instituții și organizații implicate implicate în procesul alfabetizării digitale din Republica Moldova.

Temele Hai pe NET 2013

  • Sporirea şanselor de angajare a tinerilor
  • Servicii on-line pentru cetăţeni
  • Îmbătrânire activă – învăţare între generații.

Dimensiunea europeană

“Hai pe NET – 2013! Aducem Moldova on-line!” este o campanie inițiată la nivel de Uniunea Europeană de către Telecentre-Europe, organizaţie care reprezintă 37 de reţele locale de organizaţii din 27 de ţări europene. La nivel european campania poartă denumirea de Get on line Week şi este susţinută de către Alianţa Get on line Week – un grup format din AccentureLyberty Global şi Microsoft.

   

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *